Workshop agenda

Posted by Eljo van Zetten on 02-03-2022

Met regelmaat verzorgen wij unieke workshops die de weg openen naar verwondering. Wilt u dit zelf eens ervaren of een workshop kado geven, bekijk dan onderstaande workshopladder. Voor meer info over deze workshops, zie rubriek workshops in de header.

Maar wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een vriendinnenuitje, verjaardagsfeestje, teambuildingsuitje, vrijgezellenfeestje etc. Schroom dan niet ons uw wensen kenbaar te maken. We komen er vast uit.

Juli
Zaterdag      2 juli -> Schilderen in de Wijngaard
Zaterdag.   16 juli -> Schrijven & Schilderen in de Wijngaard**
Woensdag 20 juli -> Workshop papierscheppen

Augustus
Zaterdag 6 aug. -> Schilderen in de Wijngaard
Zaterdag 27 aug. -> Schrijven & Schilderen in de Wijngaard**

September
Zaterdag  3 sept. -> Schilderen in de Wijngaard
Zaterdag x sept.  -> Open dag in de Wijngaard (exacte datum volgt binnenkort)


Aanmelden* via info@atelierdetussenruimte.nl

* Aanmelden mogelijk tot 3 dagen voor aanvang workshop. Data oktober-november-december nader te bepalen. Workshops-op-maat ook mogelijk. Wensen? Mail ons.

** Workshop Schrijven & Schilderen in de Wijngaard is een samenwerking tussen het Geniethuys en Atelier de Tussenruimte. Het Geniethuys is het initiatief van Dieneke  Schulting. Ontstaan uit de waarneming dat mensen behoefte hebben aan contact en de mogelijkheid iets te ondernemen. Atelier de Tussenruimte en het Geniethuys bevinden zich net buiten de bebouwde kom van het idyllische dorpje Welsum. Vanwege deze prachtige liggingen en 500 meter loopafstand naar de IJssel, met recht unieke locaties te noemen.

©Atelier de Tussenruimte

Website: Fabian van Zetten