De Tussenruimte.art presenteert t/m 1 september 2021 de interactieve installatie Through it all, it is well with my soul van Eljo. Het betreft haar beeldend eindexamenwerk ter afronding van de studie Docent Beeldende Kunst en Vormgeving te ArtEZ Zwolle.

Eljo wil mensen met haar werk naar de diepere lagen van hun zijn brengen en zo balsem voor de ziel realiseren. Zij tracht het “Je ne sais quoi” via kunst op de tafel van de wereld te leggen. Het is een poging het sublieme te vangen en deze een eigentijds gezicht te geven. Het is haar belangeloze gift naar de wereld toe. Een blik op de tijdelijke tussenruimte waarin wij volgens Eljo verblijven.

Kom en zie. Zet je verwonderingsporiën open. Laat je leiden door kleur, geur, vorm, materiaalkeuze, tactiliteit, sfeer en al het andere dat je zintuigen waarnemen. Neem het in je op. Eet wat je ziet en laat het je voeden, laat het je smaken, laat iets geboren worden. Kunst als geestelijk voedsel is wat Eljo betreft broodnodig. Een goede bekomst!

Openingstijden
Periode: 05-07 t/m 01-09 2021

Zaterdag tussen 13.00-16.00 uur
of op afspraak: 06 29357923

N.B. Het maximale aantal bezoekers per installatiebezoek is 3 personen.
Een afspraak maken wordt aanbevolen. Coronaregels worden in achtgenomen. Betreden op eigen risico.


Bezoekadres
Erveweg 19, 8196 KE Welsum

Vanaf de kruising IJsseldijk-Erveweg te Welsum volgt u de blauwe bidstoelen. Deze wijzen u op zaterdag gedurende de expositieperiode de weg naar Eljo. Zij zal voor u de deuren van de installatie openen.


Toegang gratis, vrijwillige bijdrage welkom

NJJ van Zetten NL80 ABNA 0470 9726 29

 

©Atelier de Tussenruimte

Website: Fabian van Zetten